Over ons

Fysiotherapie in Zwanenburg

  • In Fitnesscentrum Zwanenburg Domineeslaan 87A

1161 BW Zwanenburg

  • 0610245606

Fysiotherapie Zwanenburg

Fysiotherapie Zwanenburg is een team van gedreven therapeuten die u zo snel mogelijk weer klachtenvrij willen maken. Wij streven ernaar om de oorzaak te vinden van uw klacht en proberen altijd oorzakelijk te behandelen. Wij doen niet aan symptoombestrijding. Voor een gerichte diagnostiek wordt er nauw samengewerkt met de huisartsen in het dorp en overleg gepleegd waar nodig. Wij geven fysiotherapie, manueel therapie, dry needling, medisch fitness en revalidatie training.

Door onze samenwerking met fitnesscentrum Zwanenburg bieden wij veel trainingsfaciliteiten. De faciliteiten zijn geschikt voor alle soorten revalidatie. Zowel na operaties als na sportblessures.

Geschiedenis evolution

Evolution Fysiotherapie is gestart in Zwanenburg in 2014 Wij zijn een samenwerking aangegaan met Fitnesscentrum Zwanenburg (fitness centrum) en VV Zwanenburg (voetbalclub). Op de voetbalclub hebben wij 4 jaar de selectie begeleid, inloop spreekuren gehad voor de gehele jeugd en informatie avonden gehouden over blessurepreventie.

Inmiddels zijn wij 6 jaar verder en hebben wij nu 2 therapeuten en 2 behandelkamers in Zwanenburg. Hier geven wij reguliere behandelingen fysiotherapie, manueel therapie en dry needling. Naast de behandelingen geven wij ook medisch fitness en revalidatie training.

Wij zijn aangesloten bij alle huisartsen in het dorp en hanteren een nauwe samenwerking.

Naast onze locatie in Zwanenburg zijn wij ook gevestigd in Amsterdam. Wij hebben een mooie ruimte aan de Hugo de Vrieslaan. Hier hebben wij de beschikking over 2 behandelkamers. Daarnaast zitten er ook nog andere disciplines in onze praktijk. Waaronder een podotherapeut, acupuncturist, Arboarts en een huisarts.

Translate »